Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jaro je tady - hurááá!!!

20. 4. 2010

Tak jsme se konečně dočkali. Jaro přišlo se zpožděním, ale zaplať panbůh, že vůbec přišlo. V průběhu nekonečné letošní zimy už jsem začínal mít strach, že se vrátila doba ledová. A musím říct, že to byla strašná představa.

Kluci pichláci si ale spokojeně chrupali v bezpečí a já se jimi ve stavech největší nouze  a deprese kochal a doufal, že už budeme brzo "vstávat" a vítat jaro.

Jaro přišlo opět velmi rychle, ale já byl již připraven. Skleník načinčán, další stolky hotovy a tak se mohlo vesele stěhovat. Kaktusáci si už tedy pár dní "vyprďují" ve skleníku a asi jim ta dlouhá zima přišla k duhu, protože nasazují poupata a kvetou jako o život.  Dokonce i loňské semenáčky už jsou plné pupenů. Škoda, že totéž nemohu říct o sobě.  Na mě sice taky naskakují pupeny, ale   na kvetení to nevypadá. Ale snad to kopřivový čaj zas dá brzo do pořádku.

A tak na zahrádce kvetou tulipány našeho synka a ve skleníku moji kluci. Jsme holt kluci šikovní. A nebo že by to bylo štěstí začátečníků?! Posuďte sami na několika přiložených fotografiích.

Přeji hodně jarního sluníčka a spoustu radosti z pichláčků.

Obrazek

 

Obrazek

 

Obrazek

 

Obrazek

 

Obrazek

 

 

Obrazek

 

Obrazek

 

Obrazek

 

Obrazek

 

Obrazek

 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář